En iyi Tarafı son dakika haberler

Wiki Article

Dün Dün 11:18 Son dakika haberleri

17:55Burak Cevahir: Seçimle dayalı tarihi haftasonu kuruluşlacak istişarelerin ardından açıklama hükümı verdik

Moskof cenahı, tutsak değteamüliminin olacağını ilk başta doğrulama ediyor fakat sonradan bu gerçekleşmiyor" diye hususştu.

İlber Ortaylı'dan "Cumhurbaşkanı adaylığı teklifi gelse onaylama değer misiniz?" sorusuna karşılık: Niye olayım ki?

2'nci mülkiyet oto pazarında yaprak dahi kıpırdamıyorSAMSUN – Samsun'da sevinç öncesi hareketli olması beklenen 2'nci pençe oto pazarında yaprak birlikte kıpırdamıyor.

Trabzon'daki şampiyonluk kutlamaları kelleladı! Hoparlörlerden "Lütfen silaha zerrinlmayın" anonsu binalıyor

Etiyopya'da ortalama 500 bin Müslim, başşehir Addis Ababa'nın caddelerinde partner iftar yaptı. Etiyopya televizyonlarının canlı aktardığı etkinliğin bir benzeri sabık yıl 100 bin kişinin katılımıyla yapılmıştı.

Lille ile şampiyon olduğu dönemde Fransa sokaklarında "Bizlere her ülke Trabzon" niteleyerek bağırdığı anlamış olurı paylaşan milli topçu içtimai medyayı salladı.

Motosiklet hırsızlığı yaptığı iddia edilen şilenmeıs, yolda kontralaştığı husumetlilerinin tekme tokat saldırısına uğradı

Karadeniz'bile gemilere sis ihtarsı Sinop'ta, Karadeniz'den devamını oku sabık gemilere 'sis' tembihsı yapıldı.

Soruyorum; bunu devletin parası ile mi yoksa kendi paranızla mı yapmış oldunız? şayet devletin parası ile yapmış olduysanız burada bir iş var. Orada her insanın hakkı var. Herkesten helallik soldurmak zorundasınız. Bir insan 'helal etmiyorum' derse o umre olmaz. Onaylama gerçekleşemez. Kendi paranla yapmış olduysan eyvallah orada bir disiplinntı yok. Ancak devletin uçağına binip, devletin uçağıyla bakanlar, maaile, hepsi beraber Sudi Arabistan'a gidip, devletin imkanları ile konaklayıp, devletin imkanları ile umre imkânsız" dedi.

Takımın bu sezon Süper Lig'de yenemediği 2 ekipman kaldı. 19 rakibinin 17'sini yenik fail bordo-mavililer, Antalya ve Kafaaksite'e karşı galip gelemedi. Zaman Antalya son haftada Temelakşehir ile oynayacak Fırtına, seriyi tamamlamak istiyor.

Arabistan'da oda numarasının 1453 olması özel bir ileti mıydı? Uyanıklık çeken ayrıntı Cumhurbaşsoyı Erdoğan'a soruldu

Muğla'nın Bodrum ilçesi Kaymakamı Bilgehan Bayar, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçeye dinlenme hayata geçirmeye gelenlere güven kemeri başta sürdürmek üzere seyrüsefer kurallarına uyma tavsiyesinde bulundu.

Yalova ve Bilecik'te, İçmaslahatleri Bakanlığının "Alayınız kemerli olsun" uygulaması kapsamında güven kemeri denetimleri kuruluşldı.

Report this wiki page